Over ons                                         Hallo, laten we ons even voorstellen zodat U weet wie er                                                                    bij Webshop -Zen4You werkt                                                                                      

Wij zijn Peter en Annemieke , gedreven, vrolijke en enthousiaste mensen, wij houden van alles wat de  natuur ons geeft en maken er graag op een verantwoorde manier gebruik van.  Wij hebben een holistische visie en proberen deze dan ook uit te dragen. verder  leven wij met de overtuiging dat alles wat er in je leven gebeurd zin heeft. Het is aan ons om daar wakker voor te worden en te handelen in overeenstemming met wat het leven van ons wil. 

Deze holistische levensvisie wordt steeds bekender in deze tijd, die ook wel 'new age' wordt genoemd. In dit Nieuwe Tijdperk staat verbinding en leven vanuit een gevoel van eenheid, in plaats van afgescheidenheid en ratio centraal. 

Door holistisch te leven kun je o.a. gebruik maken van natuurlijke stenen en of sieraad met edelstenen.. Elke steen is uniek en kan op zijn eigen wijze bijdragen aan jouw welzijn. Daarnaast kun je gebruik maken van etherische oliën,(aroma prikkelt de zintuigen) meditatie/muziek,massage en nog veel meer, het is maar net waar je je fijn bij voelt om je balans, trilling  en energiepijl mee omhoog te brengen zodat ziektes  angsten en onbalans minder kans hebben.

Wat betekent holistisch leven

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. Iets kan niet bekeken of geanalyseerd worden door naar een gedeelte van dat geheel te kijken... 

Verder kunt U bij ons een afspraak maken voor energetische massage ,aromatouth, healing, bachtherapie,(ook voor dieren,  lymeconsulente, ( omdat de Lyme zo in opmars is kunt u ook met heel veel vragen over lyme bij ons terecht.) in dit alles zijn wij gediplomeerd en of bevoegd.


Let wel, wij zijn geen dokter dus bij problemen dient U altijd eerst een arts te raadplegen, wij zien dit alles alleen als aanvulling op U groei naar beter voelen.