Wierook Harmony 15 gr

Nag champa wierook : Deze wierook uit India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen.De bedwelmende geur van de tropische bloem. Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert. Champa-wierook heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect.

1.50 €

Wierook Patchouli 15 gr

Nagchampa Patchouli Sticks van de makers van Nag Champa Hand gerold in India uit pure extracten en fijn geurende oliën, Satya Wierook is wereldwijd bekend om fijne geur Deze wierook is een mengeling van patchouli en specerijen en creëert een betoverende, opwekkende sfeer. Satya Nag Champa wierook is de meest verkochte wierook ter wereld en is verkrijgbaar in veel verschillende geuren.

1.50 €

  WIEROOK Nag Champa: Het meest bekende en meest verkochte wierook merk ter wereld.

   Nagchampa wierook is een van de meest bekende soorten wierook ter wereld. Deze wierook wordt gemaakt van de prachtige en een heerlijke zoet geurige bloem Champa uit India.

  De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen. Deze wierook bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetiver. Champa-wierook heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect.
  Met Nag Champa haal je het Oosten in huis, voor als je even een korte 'yoga retreat' nodig hebt. Heb je moeite met het kiezen van een geur? Onze zorgvuldig samengestelde voordeelpakketten geven je een scala van heerlijke geuren voor een goede prijs.

  In de toekomst zult U hier een assortiment van dit overheerlijke product terug kunnen vinden.  Wierook van HEM

  HEM wierook met heerlijke kruiden- en bloemengeuren uit India. De stokjes zijn gemaakt van bamboesplinters die met de hand zijn gerold. Bamboe zorgt ervoor dat de geur van de kruiden niet worden vervormd. Deze wierook is dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit meer groeiend aantal soorten HEM wierook met ieder een andere werking.